• Komuna Kashar
  • Komuna Kashar
Home
Takim me Grate e moshes se trete ne Berat
E hënë, 08 Mars 2015 08:55

11043000 849680041736681 656014318813257848 nFtesa e Kryetarit te Komunes, Besnik Fuçia per eventin me rastin e 8 Mars-it, per grate e moshes se trete te Kashar-it, iu dha mundesine te diskutonin se bashku mbi te drejtat e grave dhe gjithashtu per te vizituar resurset historike e kulturore te Beratit.

Rreth 500 gra u nisen ne diten e sotme drejt Beratit, ku u priten nga Kryetari i Bashkise se Beratit, Fadil Nasufi ne kalane e Beratit. Kreu i Bashkise falenderoi kete brez te sakrifices dhe vecanerisht Kryetarin e Komunes, Z. Fuçia per kete nisme sociale dhe qe zgjodhen Beratin per kete takim.

Kryetari i Komunes, Besnik Fuçia gjate falenderimeve per pritjen ne kete qytet, gadishmerine e bashkepunimit te pushtetit vendor ne kete aktivitet, ai i dhuroi logon e Komunes dhe disa botime Z. Nasufi.

Më shumë...
 
Komuna Kashar nderon mesuesit me rastin e 7 Mars-it
E diel, 07 Mars 2015 08:50

10985877 849684745069544 7615601816122463130 nKomuna Kashar ne diten e sotme organizoi nje ceremoni per te nderuar mesuesit dhe veçanerisht ata qe dalin ne pension ne kete vit akademik. Ne kete ceremoni ishin te pranishem rreth 300 drejtues dhe mesues te institucioneve arsimore te Komunes Kashar.

Zv. Kryetari i Komunes, Perikli Lleshi uroi mesuesit ne kete dite dhe theksoi se ne kete dite shpreh mirenjohje te thelle per mesuesit qe dalin ne pension duke iu dhene tituj "Mirenjohje" me motivacionin per edukimin e brezit te ri nder vite dhe nje shperblim simbolik.

Me pas Zv. Kryetari tha se ne ditet ne vijim do te mberrijne dhe rreth 200 tituj librash per te pasuruar bibliotekat dhe artikuj sportiv per te krijuar kushte me te mira ne aktivitetet rekreative si persa i perket programit mesimor por edhe shfrytezimin e tyre jashte orarit te mesimit nga nxenesit dhe komuniteti.

Me pas te pranishmit festuan ne ambjentet e shkolles 9 vjeçare, Katund i Ri, ku u servir dhe nje koktej.

 
70-Vjetori i Çlirimit të Tiranës
E martë, 17 Nëntor 2014 14:11
1911607 795302970507722 224727311945999613 nNxenësit e shkollave, stafi pedagogjik dhe qytetarët, me rastin e 70 vjetorit të Çlirimit të Tiranës, u përfshinë sot në një atmosferë festive, me poezi, këngë, valle dhe lojra sportive për të vijuar më pas në një simpozium. 
 
Drejtoresha e Shkollës së mesme, Sadik Stavileci, Znj. Fiqirete Lika falenderoi të pranishmit në këtë ditë të kujtimit të dëshmorëve në luftën nacional çlirimtare. Shkolla jonë ka nderin të mbajë emrin e një dëshmori, Sadik Stavileci, të cilin ne perpiqemi ta lartësojme duke dhënë rezultate të larta për të qenë në shkollat më konkuruese në Qarkun e Tiranës, tha Drejtoresha.
 
 
Në këtë ditë mori pjesë Kryetari i Këshillit, Z. Kadri Lika, Zv. Kryetari i Komunës, Z. Perikli Lleshi, veteranë të brigatës së I-rë, anëtarë të këshillit dhe kryetarët e fshatrave. Ne ambjentet e palestrës së shkollës, ku u mbajt dhe simpoziumi, nxënësit kishin pregatitur një ekspozitë me fotografi nga lufta nacional çlirimtare për zonën e Kashar-it.
Më shumë...
 
<< Fillim < mbrapa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 para > Fund >>

1 faqe nga 29

gazeta_janar_2012

informaliteti

plani urbanistik

C_Users_Elison_Desktop_plani_-_1

guida

formular

galeri1

 

i

kontakt

projekte2

komuna kashar